Debra Hass and Associates: Fick Deps?, Get Deb!

Debra Hass & Associates är en fullservice domstol rapportering byrå med state-of-the-art-teknik för dagens diskriminerande tvister professionell. Var och en av våra Reportrar är certifierad av staten Illinois Department of Professional förordningen och har minst tio års erfarenhet inom flera områden av tvister som sträcker sig från konstruktion, produktansvar, medicinsk felbehandling, arbetare ersättning och skiljeförfaranden. Varje professionell måste bibehålla sin licens genom rigorös fortbildning, så att de håller jämna steg med växande teknik i rättsstöd.

 

Debra är en erfaren och högt respekterad veteran i domstol rapportering ger realtidsöversättningstjänster till diskriminerande advokater och jurister i Chicago storstads och sydöstra Wisconsin områden.

 

Med drygt 25 års erfarenhet inom flera områden av tvister (inklusive medicinsk-felbehandling, produktansvar, antitrust, konstruktion och personskada), Debra och hennes personal av beprövade och professionella reportrar välkomnar möjligheten att möta kraven från dagens datorkunniga jurister. Förutom att ge och bevara Ett fullständigt referat, videofilmning och videokonferenstjänster är också tillgängliga.

 

Vi är stolta över vår förmåga att uppfylla dina tvister-stödbehov i tid och professionellt sätt.

 

För att begära våra priser ring: 847-564-5575

 

Debra Hass & Associates Certified Court and Deposition Reporters

Source: http://www.gotdeps.com